M. Elders Onderhoud & Services

Schildersbedrijf  M. Elders Onderhoud & Services

Voor al uw schilderwerk

Schilderwerk


Zoekt u een goed en betrouwbare schilder of onderhoudsbedrijf in Rijswijk, Den Haag of omgeving, dat volop kwaliteit levert en daar garantie op geeft? Het Haags bedrijf Elders Onderhoud & Services werkt in Rijswijk, Voorburg en verder omgeving van Den Haag. Of het nu om particulieren of om bedrijven in Rijswijk gaat, voor Elders Onderhoud & Services is het geen probleem om een schilder naar Rijswijk of Voorburg te sturen.


Kwaliteit


Kwaliteit staat altijd hoog in het vaandel bij de schilder van Elders Onderhoud & Services, of het nu gaat om Rijswijk, Voorburg, Den Haag of andere plaatsen in Zuid-Holland. De schilder doet binnen- en buitenschilderwerk, knapt vervallen hout op en de schilder onderhoudt uw woning in Rijswijk. Elders Onderhoud & Services werkt met vakkundige mensen en de schilder gebruikt alleen producten van hoogwaardige kwaliteit en gerenommeerde merken. Alleen op die manier kan Elders Onderhoud & Services garantie in Den Haag, Rijswijk of waar ook waarborgen.


Meerjarencontract


Ook in Rijswijk of Den Haag is het mogelijk dat zowel particulieren als bedrijven een meerjarencontract afsluiten bij de schilder van Elders Onderhoud & Services. Een pand of woning wordt zodoende nauwlettend in de gaten gehouden en wanneer het weer tijd is voor onderhoud of een grondige verfbeurt door de schilder, wordt u daar automatisch van op de hoogte gebracht. Elders Onderhoud & Services biedt deze service in Rijswijk, Den Haag, Voorburg of de verdere Haagse regio’s aan, tegen een aantrekkelijk tarief.

Houtrot


Rijswijk wordt gekenmerkt door veel oudere, klassieke panden. Helaas hebben veel van dergelijke panden in Rijswijk, Voorburg, Den Haag last van vocht; de boosdoener van houtrot. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. De schilder van Elders Onderhoud & Services weet dit maar al te goed. Mocht zich in uw woning houtrot voordoen, dan kan de schilder dit prima voor u verhelpen en de schilder onderhoudt vervolgens met hoogwaardige materialen de kwaliteit van het hout.


Verlaagd Btw-tarief


Voor woningen die twee jaar of ouder zijn, mag schildersbedrijf Elders Onderhoud & Services uit Den Haag het verlaagde Btw-tarief van 6% berekenen. Dat is mooi meegenomen. Wel heeft dit schildersbedrijf uit Den Haag daarvoor van u een Btw-ouderdomsverklaring nodig. Schildersbedrijf Elders Onderhoud & Services uit Den Haag kan u bovendien helpen bij het invullen van deze verklaring.


Elders Onderhoud & Services biedt ook nog andere diensten aan in Rijswijk, Den Haag, Voorburg en omgeving. Behalve een schilder kunnen zij ook glaszetters inzetten en mensen voor behang- en stucwerk. Meer weten over de schilder van Elders Onderhoud & Services? Neem dan een kijkje op de website www.eldersonderhoudservices.nl of neem vrijblijvend contact op met: 06-10755132.

Al jaren lang een vertrouwde samenwerking met: