Schildersbedrijf  M. Elders Onderhoud & Services

Voor al uw schilderwerk

Glaszettersbedrijf Rijswijk

Bent u op zoek naar een gedegen glaszettersbedrijf in Rijswijk? Dan bent u bij Elders Onderhoud & Services aan het goede adres. Dit Haagse bedrijf is behalve schildersbedrijf ook een uitstekend glaszettersbedrijf. Dit glaszettersbedrijf werkt in de hele Haagse regio, dus ook in Rijswijk. Als glaszettersbedrijf is het belangrijk dat glasschade aan uw woning in Rijswijk razendsnel wordt hersteld. Door glasschade komt u in de kou te zitten. Daarnaast is veiligheid een zeer belangrijke reden dat een glaszettersbedrijf snel bij u in Rijswijk langs moet komen. Elders Onderhoud & Services weet dat als geen ander. Dit glaszettersbedrijf garandeert dat het na melding, binnen 24 uur op uw stoep in Rijswijk staat om de schade te herstellen.

 

Vakkundig

In Rijswijk en daarbuiten worden zowel glasreparatie als overige glaszetters werkzaamheden met expertise en aandacht door glaszettersbedrijf Elders uitgevoerd. Elders Onderhoud & Services heeft vakkundig opgeleid personeel in dienst die de fijne kneepjes van het vak kennen. Zodoende is uw woning in Rijswijk in goede handen.

 

Glassoorten

Gaat uw voorkeur uit naar bepaalde glassoort voor uw woning in Rijswijk? Glaszettersbedrijf Elders Onderhoud & Services heeft standaard glassoorten op voorraad. Vooral in Rijswijk hebben veel woningen glas-in-lood. Daardoor is het mogelijk dat andere glassoorten zoals gekleurd glas, reliëfglas of glas-in-lood, door dit glaszettersbedrijf voor u besteld worden. Elk soort glas wordt door het glaszettersbedrijf op een duurzame manier gezet, waardoor u op het glas in uw woning in Rijswijk altijd garantie krijgt.

 

Dubbele beglazing

Het vervangen van enkelvoudig glas voor dubbele beglazing, is ook een dienstverlening die door glaszettersbedrijf Elders Onderhoud & Services wordt uitgevoerd. In Rijswijk zijn veel oudere huizen die nog enkel glas hebben. Met dubbele beglazing kunt u enorm op energiekosten besparen. Zo isoleert u uw woning in Rijswijk vele malen beter. Glaszettersbedrijf Elders komt graag bij u langs in Rijswijk en overlegt met u de mogelijkheden en op welke termijn het glaszettersbedrijf bij u in Rijswijk langs kan komen.

 

Interesse

Heeft u interesse in de diensten van glaszettersbedrijf Elders Onderhoud & Services of heeft u een vraag over glaszetten in het algemeen? Wilt u weten binnen welke termijn het glaszettersbedrijf bij u in Rijswijk aanwezig kan zijn? Neem dan een kijkje op de website www.eldersonderhoudservices.nl of neem vrijblijvend telefonisch contact op. De vakkundige medewerkers van het glaszettersbedrijf informeren u graag: 070-2157807 / 06-10755132.