Schildersbedrijf  M. Elders Onderhoud & Services

Voor al uw schilderwerk

Schildersbedrijf 

Schilder Rijswijk

Zoekt u een goed en betrouwbare schilder of onderhoudsbedrijf in Rijswijk of omgeving, dat volop kwaliteit levert en daar garantie op geeft? Het Haags bedrijf Elders Onderhoud & Service werkt in Rijswijk, Voorburg en verder omgeving van Den Haag. Of het nu om particulieren of om bedrijven in Rijswijk gaat, voor Elders Onderhoud & Service is het geen probleem om een schilder naar Rijswijk of Voorburg te sturen.

Kwaliteit

Kwaliteit staat altijd hoog in het vaandel bij de schilder van Elders Onderhoud & Service, of het nu gaat om Rijswijk of andere plaatsen in Zuid-Holland. De schilder doet binnen- en buitenschilderwerk, knapt vervallen hout op en de schilder onderhoudt uw woning in Rijswijk. Elders Onderhoud & Service werkt met vakkundige mensen en de schilder gebruikt alleen producten van hoogwaardige kwaliteit en gerenommeerde merken. Alleen op die manier kan Elders Onderhoud & Service garantie in Rijswijk of waar ook waarborgen.

Meerjarencontract

Ook in Rijswijk is het mogelijk dat zowel particulieren als bedrijven een meerjarencontract afsluiten bij de schilder van Elders Onderhoud & Service. Een pand of woning in Rijswijk wordt zodoende nauwlettend in de gaten gehouden en wanneer het weer tijd is voor onderhoud of een grondige verfbeurt door de schilder, wordt u daar automatisch van op de hoogte gebracht. Elders Onderhoud & Service biedt deze service in Rijswijk, Voorburg of de verdere Haagse regio aan, tegen een aantrekkelijk tarief.

Houtrot

Rijswijk wordt gekenmerkt door veel oudere, klassieke panden. Helaas hebben veel van dergelijke panden in Rijswijk last van vocht; de boosdoener van houtrot. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. De schilder van Elders Onderhoud & Service weet dit maar al te goed. Mocht zich in uw woning in Rijswijk houtrot voordoen, dan kan de schilder dit prima voor u verhelpen en de schilder onderhoudt vervolgens met hoogwaardige materialen de kwaliteit van het hout.

Overige diensten

Elders Onderhoud & Service biedt ook nog andere diensten aan in Rijswijk, Voorburg en omgeving. Behalve een schilder kunnen zij ook glaszetters inzetten en mensen voor behang- en stucwerk. Meer weten over de schilder van Elders Onderhoud & Services? Neem dan een kijkje op de website www.eldersonderhoudservices.nl of neem vrijblijvend contact op met: 070 – 215 78 07.