Schildersbedrijf  M. Elders Onderhoud & Services

Voor al uw schilderwerk

Schilder Den Haag   

Zoekt u een goed en betrouwbare schilder of onderhoudsbedrijf in Den Haag of omgeving, dat volop kwaliteit levert en daar garantie op geeft? Het Haags bedrijf Elders Onderhoud & Services werkt in Den Haag, Voorburg en verder omgeving van Rijswijk. Of het nu om particulieren of om bedrijven in Den Haag gaat, voor Elders Onderhoud & Services is het geen probleem om een schilder naar Rijswijk of Voorburg te sturen.

 

Kwaliteit

Kwaliteit staat altijd hoog in het vaandel bij de schilder van Elders Onderhoud & Services, of het nu gaat om Den Haag of andere plaatsen in Zuid-Holland. De schilder doet binnen- en buitenschilderwerk, knapt vervallen hout op en de schilder onderhoudt uw woning in Den Haag. Elders Onderhoud & Services werkt met vakkundige mensen en de schilder gebruikt alleen producten van hoogwaardige kwaliteit en gerenommeerde merken. Alleen op die manier kan Elders Onderhoud & Services garantie in Den Haag of waar dan ook waarborgen.

 

Meerjarencontract

Ook in Den Haag is het mogelijk dat zowel particulieren als bedrijven een meerjarencontract afsluiten bij de schilder van Elders Onderhoud & Services. Een pand of woning in Den Haag wordt zodoende nauwlettend in de gaten gehouden en wanneer het weer tijd is voor onderhoud of een grondige verfbeurt door de schilder, wordt u daar automatisch van op de hoogte gebracht. Elders Onderhoud & Services biedt deze services in Den Haag, Voorburg of Rijswijk aan, tegen een aantrekkelijk tarief.

 

Houtrot

Den Haag wordt gekenmerkt door veel oudere, klassieke panden. Helaas hebben veel van dergelijke panden in Den Haag last van vocht; de boosdoener van houtrot. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. De schilder van Elders Onderhoud & Services weet dit maar al te goed. Mocht zich in uw woning in Den Haag houtrot voordoen, dan kan de schilder dit prima voor u verhelpen en de schilder onderhoudt vervolgens met hoogwaardige materialen de kwaliteit van het hout.

 

Overige diensten

Elders Onderhoud & Services biedt ook nog andere diensten aan in Den Haag, Voorburg en omgeving. Behalve een schilder kunnen zij ook glaszetters inzetten en mensen voor behang- en stucwerk. Meer weten over de schilder van Elders Onderhoud & Services? Neem dan een kijkje op de website www.eldersonderhoudservices.nl of neem vrijblijvend contact op met: 070 – 215 78 07 / 06-10755132.