Schildersbedrijf  M. Elders Onderhoud & Services

Voor al uw schilderwerk

Schildersbedrijf Zoetermeer

Schildersbedrijf Zoetermeer. In Zoetermeer zijn er veel schilders- en onderhoudsbedrijven. Maar zoekt u een echt goed schildersbedrijf in Zoetermeer en omstreken? Kies dan voor Elders Onderhoud & Service, gevestigd aan de Goeverneurlaan 107 in Den Haag, nabij Rijswijk. Dit schildersbedrijf werkt voor zowel particulieren als bedrijven in heel Zoetermeer en daarbuiten. Periodiek onderhoud en binnen- en buiten schilderwerk behoren tot het servicepakket van dit schildersbedrijf nabij Rijswijk.    

Goede materialen

Behalve dat Elders Onderhoud & Service vakmensen in dienst heeft, onderscheidt dit schildersbedrijf uit de nabijheid van Zoetermeer zich ook, doordat het alleen met goede materialen werkt van bekende merken. Hierdoor kan dit schildersbedrijf goede service en garantie geven aan hun klanten in Zoetermeer en omgeving.

 

Meerjarencontract

Veelal door ouderdom hebben veel panden in Zoetermeer goed onderhoud nodig. Schildersbedrijf Elders Onderhoud & Service kan dit onderhoud periodiek voor u bijhouden door middel van een meerjarencontract. Uw woning waar ook in Zoetermeer, wordt nauwlettend door het schildersbedrijf in de gaten gehouden. En wanneer het weer tijd is voor een grondige verf- of opknapbeurt van uw woning in Zoetermeer, wordt u daarvan automatisch op de hoogte gebracht door het schildersbedrijf.

 

Houtrot

Veel huizen in Zoetermeer hebben door ouderdom, weersinvloeden en nabijheid van zee last van vocht. Vocht is veelal de boosdoener van houtrot. Voor houtrot geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom is goed onderhoud aan panden in Zoetermeer door een schildersbedrijf een voorwaarde om houtrot tegen te gaan. Mocht er in uw huis in Zoetermeer toch houtrot voordoen, dan kan schildersbedrijf Elders Onderhoud & Service dit grondig voor u aanpakken en verhelpen. Overige diensten Ook voor overige diensten kunt u terecht bij schildersbedrijf Elders Onderhoud & Service. In Zoetermeer  en omstreken zijn zij één van de weinige die ook gespecialiseerd zijn als glaszetter, behanger en goed stucwerk afleveren. Behalve in Zoetermeer werkt schildersbedrijf Elders Onderhoud & Service ook in de hele Haagse regio.

 

Contact

Woont u in Zoetermeer of omgeving en wilt u meer weten over de diensten van schildersbedrijf Elders Onderhoud & Services? Neem dan een kijkje op de website www.eldersonderhoudservices.nl of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie: 070-2157807 / 06-10755132