Schildersbedrijf  M. Elders Onderhoud & Services

Voor al uw schilderwerk

Schildersbedrijf Katwijk

Zoekt u een goed en betrouwbare schilder of onderhoudsbedrijf in Katwijk of omgeving, dat volop kwaliteit levert en daar garantie op geeft? Schildersbedrijf Elders Onderhoud & Services werkt in Katwijk en verder omgeving. Of het nu om particulieren of om bedrijven in Katwijk gaat, voor Elders Onderhoud & Services is het geen probleem om een schilder naar Katwijk, Leiden, of Wassenaar te sturen.

Kwaliteit

Kwaliteit staat altijd hoog in het vaandel bij de schilder van Elders Onderhoud & Services, of het nu gaat om Katwijk, Leiden, Wassenaar of  andere plaatsen in Nederland. De schilder doet binnen- en buitenschilderwerk, knapt vervallen hout op en de schilder onderhoudt uw woning in Katwijk of elders. Elders Onderhoud & Services werkt met vakkundige mensen en de schilder gebruikt alleen producten van hoogwaardige kwaliteit en gerenommeerde merken. Alleen op die manier kan Elders Onderhoud & Services garantie in Katwijk, Leiden, of waar dan ook waarborgen.

Meerjarencontract

Ook in Katwijk of Leiden is het mogelijk dat zowel particulieren als bedrijven een meerjarencontract afsluiten bij de schilder van Elders Onderhoud & Services. Een pand of woning wordt zodoende nauwlettend in de gaten gehouden en wanneer het weer tijd is voor onderhoud of een grondige verfbeurt door de schilder, wordt u daar automatisch van op de hoogte gebracht. Elders Onderhoud & Services biedt deze service in Katwijk, Leiden, Wassenaar of de verdere regio’s  aan, tegen een aantrekkelijk tarief.

Houtrot

Katwijk wordt gekenmerkt door veel oudere, klassieke panden. Helaas hebben veel van dergelijke panden in Katwijk, Leiden, Wassenaar  last van vocht; de boosdoener van houtrot. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. De schilder van Elders Onderhoud & Services weet dit maar al te goed. Mocht zich in uw woning houtrot voordoen, dan kan de schilder dit prima voor u verhelpen en de schilder onderhoudt vervolgens met hoogwaardige materialen de kwaliteit van het hout.

 

Verlaagd Btw-tarief

Voor woningen die twee jaar of ouder zijn, mag schildersbedrijf Elders Onderhoud & Services het verlaagde Btw-tarief van 6% berekenen. Dat is mooi meegenomen. Wel heeft dit schildersbedrijf uit Den Haag daarvoor van u een Btw-ouderdomsverklaring nodig. Schildersbedrijf Elders Onderhoud & Services uit Den Haag kan u bovendien helpen bij het invullen van deze verklaring.
 

Elders Onderhoud & Services biedt ook nog andere diensten aan in Katwijk, Leiden, Wassenaar en omgeving. Behalve een schilder kunnen zij ook glaszetters inzetten en mensen voor behang- en stucwerk. Meer weten over de schilder van Elders Onderhoud & Services? Neem dan een kijkje op de website www.eldersonderhoudservices.nl of neem vrijblijvend contact op met: 070-2157807 / 06-10755132.