Schildersbedrijf  M. Elders Onderhoud & Services

Voor al uw schilderwerk

Schildersbedrijf Den-Haag

Schildersbedrijf Den-Haag. Zoekt u een goed en betrouwbare schildersbedrijf in Den Haag of omgeving, dat volop kwaliteit levert en daar garantie op geeft? Het schildersbedrijf Elders Onderhoud & Services werkt in Den Haag, Voorburg en Rijswijk. Of het nu om particulieren of om bedrijven in Den Haag gaat, voor Elders Onderhoud & Services is het geen probleem om een schilder naar Den-Haag Rijswijk of Voorburg te sturen.

Kwaliteit

Kwaliteit staat altijd hoog in het vaandel bij het schildersbedrijf van Elders Onderhoud & Services, of het nu gaat om Den Haag, Voorburg, Rijswijk of andere plaatsen in Zuid-Holland. De schilder doet binnen- en buitenschilderwerk, knapt vervallen hout op en de schilder onderhoudt uw woning in Den Haag. Elders Onderhoud & Services werkt met vakkundige mensen en de schilder gebruikt alleen producten van hoogwaardige kwaliteit en gerenommeerde merken. Alleen op die manier kan Elders Onderhoud & Services garantie in Den Haag, Rijswijk of waar dan ook waarborgen.

    

 

Meerjarencontract

Ook in Den Haag of Rijswijk is het mogelijk dat zowel particulieren als bedrijven een meerjarencontract afsluiten bij het schildersbedrijf van Elders Onderhoud & Services. Een pand of woning wordt zodoende nauwlettend in de gaten gehouden en wanneer het weer tijd is voor onderhoud of een grondige verfbeurt door de schilder, wordt u daar automatisch van op de hoogte gebracht. Elders Onderhoud & Services biedt deze service in Den Haag, Voorburg of Rijswijk aan, tegen een aantrekkelijk tarief.

Houtrot

Den Haag wordt gekenmerkt door veel oudere, klassieke panden. Helaas hebben veel van dergelijke panden in Den Haag, Voorburg, Rijswijk last van vocht; de boosdoener van houtrot. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. De schilder van Elders Onderhoud & Services weet dit maar al te goed. Mocht zich in uw woning houtrot voordoen, dan kan de schilder dit prima voor u verhelpen en de schilder onderhoudt vervolgens met hoogwaardige materialen de kwaliteit van het hout.

 

Verlaagd Btw-tarief 

Voor woningen die twee jaar of ouder zijn, mag schildersbedrijf Elders Onderhoud & Services uit Den Haag het verlaagde Btw-tarief van 6% berekenen. Dat is mooi meegenomen. Wel heeft dit schildersbedrijf uit Den Haag daarvoor van u een Btw-ouderdomsverklaring nodig. Schildersbedrijf Elders Onderhoud & Services uit Den Haag kan u bovendien helpen bij het invullen van deze verklaring.
 

Elders Onderhoud & Services biedt ook nog andere diensten aan in Den Haag, Voorburg en omgeving. Behalve een schilder kunnen zij ook glaszetters inzetten en mensen voor behang- en stucwerk. Meer weten over de schilder van Elders Onderhoud & Services? Neem dan een kijkje op de website www.eldersonderhoudservices.nl of neem vrijblijvend contact op met: 070-2157807 / 06-10755132.