Schildersbedrijf  M. Elders Onderhoud & Services

Voor al uw schilderwerk

Schilder

Op zoek naar een schilder voor het onderhoud van uw woning? Wilt u een schilder die behalve het binnenwerk ook het buitenwerk voor u schildert? Het Haagse bedrijf Elders Onderhoud & Services biedt u een vakkundig schilder, die uw huis een grondige verfbeurt geeft.

Onderhoud

Behoud van uw woning begint bij goed onderhoud. Een schilder weet als geen ander dat een goede verflaag de basis legt voor duurzaamheid van het hout en de rest van de woning. Afhankelijk van de staat van onderhoud, adviseert de schilder van Elders Onderhoud & Services voor een grondige aanpak of een onderhouds-verfbeurt. Bij de grondige aanpak haalt de schilder eerst de oude verflaag weg om het hout vervolgens met grondverf te behandelen. Pas dan gaat de schilder over tot basisslak en/of een top coating-laag. Bij een onderhouds-verfbeurt schuurt de schilder eerst het hout op om daarna meteen af te lakken met een top coating.

Kwaliteit

Bij Elders Onderhoud & Services werkt de schilder alleen met hoogwaardige materialen van top fabrikanten met een uitstekende kwaliteit. Juist de duurzaamheid van deze producten zorgen voor het beste onderhoud aan uw woning.

Meerjarenovereenkomst

Wilt u er voor langere tijd van verzekerd zijn dat uw woning goed door een schilder wordt onderhouden? Dan biedt Elders Onderhoud & Services de mogelijkheid van een meerjarenovereenkomst. De schilder houdt de staat van het schilderwerk van uw woning jaarlijks goed in de gaten en adviseert wanneer uw woning weer toe is aan een nieuwe verfbeurt. De schilder houdt niet alleen rekening met het buitenwerk, maar ook met het binnenwerk van uw woning.

Winterschilder

Wilt u in de wintermaanden gebruik maken van een schilder van Elders Onderhoud & Services? Van half november tot en met half maart komt u in aanmerking voor korting op de winterschilder. Ook in deze koudere maanden is het geen probleem om een schilder in te huren voor zowel binnen- als buitenwerk.

Informatie

Goed onderhoud van uw woning begint met een goede schilder. Wilt u meer weten over Elders Onderhoud & Services of over de dienstverlening van hun schilder? Kijk dan op de website www.eldersonderhoudservices.nl of neem telefonisch contact op voor een vrijblijvend advies van een vakkundig schilder: 070 – 215 78 07.