Schildersbedrijf  M. Elders Onderhoud & Services

Voor al uw schilderwerk

Houtrot Zoetermeer

Niemand zit te wachten op houtrot, ook niet in Zoetermeer. Voorkomen is daarom beter dan genezen. Als er eenmaal houtrot op kozijnen of spanten geconstateerd wordt bij uw woning in Zoetermeer, kan er gelukkig nog wel wat aan gedaan worden. Wel is herstel van houtrot duurder dan preventief en periodiek onderhoud. Schildersbedrijf Elders Onderhoud & Services is gespecialiseerd in het voorkomen van houtrot en het verhelpen van houtrot van uw woning in Zoetermeer  of daarbuiten.  

Periodiek onderhoud

Bij Elders Onderhoud & Services weten ze als geen ander dat door periodiek onderhoud, houtrot voorkomen kan worden. In Zoetermeer en daarbuiten werkt Elders Onderhoud & Services met hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken. Veel oudere huizen in Zoetermeer kunnen een luchtvochtigheid van circa 20% hebben. Dat kan houtrot veroorzaken. Daarom werkt Elders Onderhoud & Services met een vocht regulerende verf. Zodoende kan het hout van uw woning in Zoetermeer toch nog kan ´ademen´.  

Vakkundig verhelpen

Elders Onderhoud & Service verhelpt houtrot op een vakkundige manier. De oude verflaag van uw woning in Zoetermeer wordt geschrapt en geschuurd. Daarna wordt de vochtigheid van het houtwerk gemeten. Juist door meting wordt het duidelijk of er sprake is van houtrot in uw woning in Zoetermeer. Daarna moet het hout goed drogen; de vochtigheidsgraad mag niet hoger zijn dan 20%. Daarna wordt de verflaag aangebracht van uw woning in Zoetermeer. Elders Onderhoud & Services garandeert dat na een dergelijke behandeling, de houtrot voorgoed verdwenen is in uw woning in Zoetermeer.  

Meerjarencontract

Elders Onderhoud & Services biedt voor woningen in Zoetermeer en daarbuiten de mogelijkheid van een meerjarencontract. Zodoende wordt uw woning in Zoetermeer periodiek gecontroleerd op onder andere houtrot. Dit contract kan zowel door particulieren als door bedrijven in Zoetermeer worden afgesloten. Uiteraard wordt de mogelijkheid van houtrot onderzocht. Daarnaast wordt de verflaag van uw woning of bedrijfspand in Zoetermeer jaarlijks goed in de gaten gehouden.  

Contact

Wilt u gedetailleerde informatie over houtrot en de overige diensten van Elders Onderhoud & Service? Kijk dan op www.eldersonderhoudservices.nl. Wilt u dat Elders Onderhoud & Services uw woning in Zoetermeer controleert op houtrot? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op en stel al uw vragen over houtrot: 070-2157807 / 06-10755132.